luni, 26 octombrie 2009

Doar o victorie si un egal

In runda a 8-a a campionatului judetean de fotbal, echipa noastra a avut o deplasare la Cerna, mult mai grea decat sa asteptat cineva. Din pacate am acumulat doar 4 puncte din 6 puse in joc in aceasta etapa.

In primul meci, echipa noastra de juniori nu a dezamagit si a reusit o victorie clara. Scorul a fost deschis de echipa noastra prin Adrian Fenoghen (foto dreapta), dupa multe alte ratari. Dupa cateva minute scorul a fost majorat de catre Petrica Dragnea dupa o faza excelent creata de mijlocasii nostrii. Cei din Cerna au redus din diferenta dar asta nu i-a speriat pe juniorii nostrii, ei refacand diferenta de doua goluri prin acelasi Adrian Fenoghen.
Dupa pauza echipa noastra de juniorii a controlat meciul si a inscris un gol frumos prin celalalt atacant al nostru Nifante Petre. Pe final, antrenorul nostru a facut toate cele 3 schimbari, introducandu-l pe teren pe debutantul Vatafu Claudiu care nu a dezamagit deloc, dimpotriva el ridicand in picioare publicul aflat la acest meci cu dribligurile sale. Juniorii Triumfului din Cerna au profitat de relaxarea apararii noastre si au redus din diferenta, 4-2. Insa capitanul nostru, Cornei Alexandru si-a respectat promisiunea de a inscrie si in acest meci un gol, stabilind scorul final 5-2. Dupa aceasta victorie Luceafarul junior urca o pozitie in clasament, ocupand locul al doilea.

Din pacate, seniorii nostrii nu au urmat exemplul celor mici, inregistrand primul egal din acest tur de campionat. Dupa un meci in care putem spune ca au jucat contra a 14 jucatorii, cei 3 arbitrii fiind de partea celor din Cerna, luand foarte multe decizii impotriva noastra. In prima repriza, echipele au jucat un fotbal frumos ratand foarte multe ocazii de gol la ambele porti. Dupa pauza in echipa noastra s-au produs 2 schimbari, nu chiar atat de reusite, asta vazandu-se la golul ce a venit in poarta noastra dupa o eroare in aparare. Chiar daca echipa noastra de seniorii era condusa pentru a doua oara in acest sezon, tot suporterii nostrii au fost cei ce au dominat atmosfera in jurul terenului de fotbal. Incurajat de pe margine de galeria nostra, Andrei Anore a reusit sa inscrie un gol superb, trimitand mingea in vinclul portii celor din Cerna, 1-1, acesta fiind si scorul final. Dupa acest meci in care arbitrii au fost de partea Triumfului Cerna si de partea noastra fiind doar ghinionul, echipa noastra ocupa locul al doilea, la egalitate de puncte cu cei din Baia, dar golaveraj mai bun.


Etapa urmatoare vom primi vizita celor de la Rapid Izvoarele, un meci in care speram sa acumulam toate punctele puse in joc.

2 comentarii: