joi, 22 octombrie 2009

Derby local

În etapa a VII-a a campionatului judetean, echipa noastră a avut o deplasare foarte scurta, pana la vecinii noştri din Ciucurova. Deşi se anunţa un derby foarte încins între localitati, pe teren lucrurile nu au fost deloc asa.

În primul meci, cel de juniori, singurul lucru care ne-a facut sa tremuram a fost frigul si vremea urîtă deoarece juniorii nostrii au făcut un meci perfect. Cu o apărare foarte puternica si un atac excelent, juniorii nostri au controlat meciul de la un capăt la altul. Scorul a fost deschis rapid, atacantii noştri trecînd cu uşurinţa de apărarea ca si inexistenta a Viitorului Ciucurova. Pana la pauza am reuşit sa marcăm de 3 ori. Nici după pauza juniorii nu s-au oprit din spectacol si au mai marcat de încă 7 ori, spre bucuria suporterilor veniţi în număr mare la Ciucurova. La final scorul a fost un neverosimil 10-0 pentru juniorii noştri care spera la un loc cat mai sus pe podium la finalul campionatului.

Pentru meciul de seniori,sustinatorii echipei noastre s-au înmulţit chiar dacă vremea nu era una foarte buna. La începutul primei reprize meciul a fost mai strîns, cele doua echipe tatonadndu-se facînd un joc foarte bun. Băieţii noştri au reuşit sa înscrie primii dar au fost foarte repede egalati de cei din Ciucurova. Încurajaţi de pe margine Luceafarul a mai marcat de încă 4 ori si a ratat de multe alte ori. După acest scor,5-1, echipa noastră de seniori se menţine pe a doua poziţie in clasament aşteptînd paşii greşiţi ai celor din Măcin.

Etapa următoare echipa noastră se va deplasa la Cerna, pentru un meci mai greu decît cel din Ciucurova dar sperăm ca se va termina cu acelaşi rezultat, VICTORIE LUCEAFĂRUL!

6 comentarii:

  1. imi cer scuze ca nu am postat mai devreme :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Go Luceafarul... Gooo!

    Mersi pt informatzii. De acum incolo voi intra mai des...

    Follow Luceafarul Slava Cercheza and on Facebook ->Luceafarul.

    RăspundețiȘtergere
  3. HAY LUCEAFARUL
    OLE OLE OLE DIN SPANIA
    by PITUNYC

    RăspundețiȘtergere
  4. ba futuvan gura de lipoveni.....granitu o face pe baia la golaveraj ....granitu e pe 2 ...

    RăspundețiȘtergere
  5. ..mai aveti de mancat ...pt a castiga campionatul ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. hai luceafarullllllllllllllllll hai ca mergeti bine

    RăspundețiȘtergere