marți, 13 octombrie 2009

Etapa usoara...o asteptam pe urmatoarea



Etapa a VI-a a programat un meci usor pentru echipa noastra, care pornea ca favorita in ambele meciuri, atat la juniori cat si la seniori.


In primul meci al zilei, disputat de la ora 10:00, echipa noastra de juniori a avut un meci mult mai usor decat se asteptau chiar si cei mai optimisti dintre suporteri. Juniorii nostri i-au dominat categoric pe cei din Horia. Inca din prima repriza scorul a luat proportii si la pauza conduceam deja cu scorul de 4-1. Nici dupa pauza juniorii nu au redus turatia si au dus scorul la 9-1. Pe final, au lasat-o mai moale si cei de la Tractorul au mai reusit sa mai inscrie odata. Luceafarul "cel mic" a fost condus impecabil din teren de capitanul lor, Cornei Alexandru, el iesind in evidenta prin cele 5 goluri marcate, o pasa de gol si numeroasele driblinguri cu care a depasit defensiva adversa. Speram ca si in meciurile urmatoare echipa de juniori va arata aceiasi pofta de joc si de goluri.



Nici echipa seniorilor nu a fost mai prejos fata de echipa mica, ei arătînd aceiaşi pofta de joc si au facut spectacol pe teren. Deşi în prima repriza cei de la Horia au avut o prestaţie foarte buna, Luceafarul a reusit sa inscrie spre finalul reprizei printr-un sut din afara careului. La pauza antrenorul nostru si-a motivat excelent jucatorii, ei inscriind pentru 2-0 la inceputul reprizei a doua. Cei de la Tractorul Horia au reusit sa inscrie golul lor de onoare foarte rapid dupa al doilea gol al nostru. Seniorii nostrii, fiind incurajati de suporterii din Slava, si-au marit din nou avantajul,3-1. Ei au facut spectacol total in repriza a doua, ratand numeroase ocazii, si au avut ghinionul sa trimita mingea in bara de 7 ori. Spre final au mai inscris o data ridicand publicul in picioare. Dupa acest meci echipa noastra de seniori a urcat un loc in clasament, aflandu-se acum pe pozitia a doua.


La finalul zilei toata lumea era fericita pentru ca echipele noastre si-au luat toate punctele puse in joc si au reusit sa faca spectacol.

4 comentarii:

  1. id meu de mess este iulyk_iulyan. Nu am reusit sa fac rost de rezultate la juniori .

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt din Tulcea si jok ptr Somova !
    Felicitari Slava Cercheza dar cred ca anu asta Somova va lua campionatul la juniori !
    Bft in continuare

    RăspundețiȘtergere
  3. ms...cred ca va fi un meci frumos cu somova...mai e mult pana la final

    RăspundețiȘtergere