marți, 3 noiembrie 2009

Spectacol, goluri si victorii

In etapa a IX-a am primit vizita celor de la Rapid Izvoarele, pe o vreme foarte urata de toamna cu o temperatura aproape de 0 grade.
Ziua a fost inceputa de cei mici, juniorii nostri aratand aceiasi forma foarte buna de joc. Ei i-au surclasat pe cei din Izvoarele, intru-un meci pe care l-am dominat de la un capat la altul. Cu un libero, Cvas Andrei, aflat intr-o forma excelenta, cei de la Rapid Izvoarele nu au contat deloc in atac. Juniorii nostrii i-au dominat inca din primele 45 de minute ale meciului, ei marcand pana la pauza de 3 ori prin Adrian Fenoghen, Nifante Petre si Baldau Adrian. Dupa pauza atacantii nostri au aratat aceiasi pofta de goluri si au facut un adevarat spectacol pe teren. Capitanul nostru a continuat seria meciurilor bune facute pana in aceasta etapa el marcand un gol si pasand decisiv la alte 5 goluri. Atacantii nostrii au trecut foarte usor de defenseva Rapidului si au reusit sa marcheze alte 4 goluri frumoase prin Platon Anatoli (3) si acelasi Adrian Fenoghen. Dupa acest meci, juniorii nostrii si-au consolidat pozitia a doua in clasament, distantandu-se la 5 puncte de locul al treilea si asteptand pasii gresiti a juniorilor din Somova.
La meciul celor mari, seniorii nostrii au avut un meci mult mai greu decat se asteptau suporterii echipei noastre, veniti in numar mare la stadion, in ciuda vremii foarte reci. In prima repriza a meciului, echipele au avut un joc foarte strans dar si foarte frumos. Spre finalul primei parti echipa noastra a inscris prin Visterianu la o faza contestata de cei din Izvoarele. Dupa pauza, jucatorul nostru Vatafu Nicu s-a accidentat foarte grav, insa el nu a putut fi inlocuit de catre alt coechipier, deoarece el este singurul juniori din lotul nostru de seniori iar regulamentul obliga echipele ce evolueaza in Liga a IV-a sa aibe macar un junior pe teren in timpul meciului. Si cum nu am avut nici un al junior pe banca de rezerva, echipa noastra a fost nevoita sa joace aproape toata repriza a doua in doar 10 jucatori. Chiar si asa, oaspetii nostri nu au resusit sa inscrie golul egalizator, neputand trece de defensiva Luceafarului care a reusit sa tina de scor si sa aduca a saptea victorie in acest tur de campionat. Dupa acest meci Luceafarul Slava Cercheza se afla la egalitate de puncte cu echipa de pe primul loc, Arrubium Macin, insa are un golaveraj mai slab, care o mentine pe pozitia a doua.
La sfarsitul meciului jucatorii echipei noastre a multumit spectatorilor care au venit in numar foarte mare sa incurajeze echipa chiar daca vremea nu a fost deloc calda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu