marți, 2 martie 2010

Prima etapa din retur...primul succes


Prima etapa din retur a adus si primele victorii pentru echipa noastră. Primul meci din acest an a însemnat si primul derby pentru noi, am primit vizita Pescarusului din Sarichioi.
Ziua a fost deschisa de meciul de juniori de la ora 10. Desi juniorii din Sarichioi au venit decişi sa îşi recupereze punctele pierdute in turul campionatului pe teren propriu, echipa noastra nu le-a dat nici o şansă pe tot parcursul meciului. Revenit la echipa de juniori, capitanul Cornei Alexandru, a marcat doua goluri frumoase si a pasat decisiv pentru golul de 3-0 marcat de Dragnea Petrica. Spre finalul meciului, juniorii din Sarichioi au avut şansa de a marca golul de onoare însă au ratat un penalty acordat uşor de arbitrul partidei. După acest meci juniorii noştri spera sa revină pe o poziţie cat mai înaltă a clasamentului.
Meciul celor mari a atras foarte multa lume la stadion, galeria noastra dominand ca de obicei atmosfera. In prima repriza meciul a fost unul de tatonare, echipa noastra avand singura si cea mai mare sansa de a marca, ratand prin atacantul nostru o lovitura de la 11 metri obtinuta tot de el. Inceputul reprizei a doua a fost unul nefericit pentru noi, Pescarusul inscriind un gol care a fost marcat dintro pozitie suspecta de offside. Echipa noastra nu a predat armele si a continuat sa atace si sa incerce sa marcheze golul revenirii. Acesta a venit spre finalul partidei cînd stîlpul apărării noastre, D. Ghita, a urcat la o faza fixa în careul adversarilor marcînd cu o lovitură de cap golul egalizator si demonstrînd încă odată dacă era nevoie ca nu are adversar la jocul aerian. Cu cinci minute înainte de fluierul de final, Alexandru Iacob a adus fericirea printre jucătorii si suporterii noştri, marcînd golul victoriei echipei noastre. Dupa acest gol arbitrul a refuzat sa ne acorde un penalty la un fault clar in careul oaspetilor nostri, si a aratat cartonasul galben pentru simulare atacantului nostru.
Dupa primul meci al returului echipa nostra spera din nou la primul loc mai ales ca am facut achizitii noi si de valoare.



Rezultate ale primei etape din retur:
  1. Triumf Cerna -Unirea Casimcea .....3-2
  2. Eolica Baia-National Somova.....2-0
  3. Progresul Isaccea - Flacara M.Kogalniceanu .....2-2
  4. Razelm Jurilova - Rapid Izvoarele....3-0(Izvoarele s-a retras din campionat)
  5. Luceafarul Slava Cercheza- Pescarusul Sarichioi .....2-1
  6. Viitorul Ciucurova - Granitul Babadag .....1-5
  7. Tractorul Horia - Soimii Topolog -....6-1
  8. Arrubium Macin - Gloria Agighiol-.....1-0
Rezultate Juniori etapa16:
  1. Triumf Cerna -Unirea Casimcea .....2-8
  2. Eolica Baia-National Somova.....4-2
  3. Progresul Isaccea - Flacara M.Kogalniceanu .....1-0
  4. Razelm Jurilova - Rapid Izvoarele....3-0(Izvoarele s-a retras din campionat)
  5. Luceafarul Slava Cercheza- Pescarusul Sarichioi ....3-0
  6. Viitorul Ciucurova - Granitul Babadag .....3-6
  7. Tractorul Horia - Soimii Topolog -....5-0
  8. Arrubium Macin - Gloria Agighiol-.....2-3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu