marți, 30 martie 2010

Gloria Agighiol - Luceafarul Sl. Cercheza

Duminica 28 martie am avut o deplasare uşoară la Agighiol, inscriind în cele doua meciuri 10 goluri, cate 5 pe meci.In primul meci al zilei, care a inceput cu o mica intarziere, echipa noastră a arătat ca poate cîştiga usor meciul. Scorul a fost deschis repede de capitanul juniorilor nostri, Cornei Alexandru, golgheterul echipei noastre, si majorat dupa cateva minute de catre Baldau Adrian (SS). După o pauza foarte scurta (5 minute) juniorii noştri s-au relaxat si au fost egalati in cateva minute după doua greseli in aparare. Incurajati de pe margine de suporterii veniţi din Slava, jucătorii noştri au reuşit sa înscrie încă doua goluri prin Dragnea Petrica care a arătat ca poate face diferenta atunci cînd urca în atac. Cu victoria asigurata, Luceafarul junior a reusit sa inscrie golul 5 cu cateva minute inainte de final prin acelasi Cornei Alex (foto). In etapa urmatoare echipa noastra va avea un meci greu pe terenul nostru cu juniorii din Macin.


Meciul de seniori nu a fost mai greu decat cel de juniorii, echipa noastra ne avand nici o emotie pe toata durata partidei. Scorul a fost deschis rapid prin "Mamau" care a inscris un gol foarte frumos dupa ce a depasit defensiva Gloriei. Dupa doar cateva minute scorul a fost majorat de Nelutu' , si cele 3 puncte erau deja asigurate. Revenit dupa o etapa de suspendare pentru cumulul de cartonase galbene, fundasul nostru D. Ghita a reusit sa inscrie dupa un corner si a dus scorul la 0-3. Jucatorii din Agighiol au reusit sa inscrie golul lor de onoare dupa o greseala a fundasilor nostri centrali,1-3. Inainte ca arbitrul sa fluiere finalul primei reprize echipa noastra a reusit sa refaca diferenta de 3 goluri prin acelasi "Mamau". Dupa pauza, antrenorul echipei noastre a facut schimbari in echipa pentru a menaja cativa jucatori pentru meciul cu Macin din etapa urmatoare. Chiar si asa Luceafarul nostru a jucat acelasi fotbal frumos, avand foarte multe ocazii de a inscrie insa ghinionul si portarul celor din Agighiol s-au opus. Goalkeeper-ul gazdelor nu a mai avut ce face la sutul superb din afara careului a lui Nelutu care a reusit si el dubla in acest meci, 1-5.

In etapa urmatoare care se va desfasura sambata, deoarece in ziua de Pasti nu se vor juca meciuri, vom intalni Arrubium Macin, un meci foarte important pentru echipa noastra, un meci in care avem nevoie si de un numar mare de suporteri ca sa incurajeze cum au facut si pana acum Luceafarul Slava Cercheza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu