luni, 22 martie 2010

Luceafarul - Soimii Topolog

Duminca 21 martie,intr-o zi superba de primavara am primit vizita Soimilor din Topolog.
In primul meci, cel de juniori , echipa noastra nu le-a dat nici o sansa "soimilor" mici. Inca de la inceputul meciului i-au dominat si au inscris rapid 3 goluri prin Cornei Alexandru. Pana la pauza echipa oaspete a inscris un gol la o greseala a portarului nostru, insa echipa sa mobilizat si a mai inscris 2 goluri superbe. Dupa pauza singura echipa care s-a vazut pe teren a fost echipa noastra , care a inscris alte 4 goluri minunate, unul prin acelasi capitan Cornei Alex care si-a completat cele doua hattrikuri, unul prin Baldau si doua prin tanara speranta a noastra Vatafu Claudiu, acesta inscriind primele lui doua goluri in campionat. Dupa aceasta victorie echipa noastra de juniori a depasit in clasament Soimii Topolog.

Meciul de seniori s-a inchiat cu acelasi rezultat ca si in meciul din tur, 4-1. Desi se anunta ca va fi un meci foarte strns, pe teren nu a fost deloc asa. Echipa noasta a deschis repede scorul prin Alexandru Iacob, acesta inscriind un gol foarte frumos cu calcaiul din 6 metri. Al doilea gol a fost inscris de atacantul nostru, Nelutu, care a finalizat o faza foarte bine jucata de echipa noastra. Cu o aparare foarte buna, portarul nostru s-a plictisit in poarta, si a fost desemnat de catre coechipieri sa execute penaltyul acordat la un fault in careu a fundasilor adversi. Acesta nu i-a dezamagit si a transformat fara emotii, inscriind primul lui gol pentru echipa. Avand 3-0 la pauza, antrenorul nostru a facut cateva schimbari la pauza, dar chiar si asa echipa noastra nu a dezamagit. Luceafarul a reusit sa mai inscrie odata pe final de meci prin Platon Lucian, insa echipa oaspete a reusit sa refaca diferenta de 3 goluri inscriind cu doar cateva secunde inainde ca arbitrul sa fluiere finalul partidei. Cu aceasta victorie echipa noastra a urcat o pozitie in clasament si ocupa locul 5.










4 comentarii:

  1. greseala....la clasamet juniori...granitu are 43 de puncte....etapa trecuta avea 40..si etapa asta a avut q izvoarele si nu sa jukt si granitu a batut q 3-0...deci 43 de puncte.....remediati greseala

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai izvoarele s-a retras din campionat si toate rezultatele de pana acum au fost anulate...deci si urmatoarele nu se vor pune... ;) cel putin asa stiu eu, si cred ca stiu bine

    RăspundețiȘtergere
  3. verifica te rog daca clasamentul la juniori e bun eu am ceva dar voi aveti in ala cu 2 puncte mai mult

    RăspundețiȘtergere
  4. eu l-am luat sapt trecuta de pe babadaglive ca cica acolo sunt luate de la ajf. Sper sa fie o greseala si sa ai tu dreptate :))

    RăspundețiȘtergere