joi, 19 noiembrie 2009

Dubla dezamagire :(

In etapa a XI-a am primit vizita celor din Baia, un meci care se anunta sa fie un adevarat derby. Din pacate cele doua echipe ale noastre au dezamagit si nu au reusit sa obtina nici un punct din cele doua partide.

In primul meci, cel de juniori, Luceafarul cel mic pornea ca favorit in meciul cu juniorii de la Eolica Baia. In teren nu a fost deloc asa, juniorii celor din baia au inceput meciul foarte determinati si increzatori. Pe o vreme de toamna adevarata, meciul s-a disputat mai mult la mijlocul terenului si cele doua echipe s-au intrecut in ratari. Din pacate echipei noastre i-a lipsit un mijlocas central, in persoana lui C. Alexandru, plecat la echipa mare de seniori, care sa dea pasele decisive pentru atacantii nostri. In ambele reprize meciul a avut putine ocazii de poarta si se indrepta sper un 0-0. Insa cu cateva minute inainte de fluierul de final al arbitrului, juniorii din baia au reusit sa inscrie un gol norocos, la o gresala in apararea nostra. Din pacate juniorii nostrii nu au mai reusit sa inscrie golul egalizator si eu pierdut pentru prima oara,pe teren, in acest tur de campionat, singura lor infrangere de pana acum inregistrandu-se in fata celor de la Gloria Agighiol, insa atunci au pierdut meciul la masa verde. Chiar si asa, Luceafarul a ramas pe locul al doilea dupa aceasta etapa, urmata de adversara din urmatoarea etapa, Unirea Casimcea.

In meciul de seniorii, echipa noastra spera sa castige acest derbi si sa se detaseze in clasament fata de Eolica Baia. Insa nu a fost deloc asa. Cei din Eolica Baia au reusit sa inscrie primii, sper bucuria celor aproximativ 30-40 de suporteri veniti din Baia. Echipa noastra , si ea sustinuta de foarte multi suporteri din slava, a fortat si a reusit sa restabileasca egalitatea, prin Lupu din lovitura libera, si sa continue sa spere in continuare la un rezultat bun. Insa, la cateva minute dupa golul egalizator, la o faza care nu anunta nimic, arbitrul a arata doua cartonase rosii, unul pentru fiecare echipa, dupa ce Lupu si un jucator de la Baia s-au luat la cearta. Chiar daca se juca 10 la 10 meciul a fost foarte frumos cu multe ocazii la fiecare poarta. La o lovitura libera pentru echipa noastra, jucatorii nostrii eu fost foarte aproape sa introduca mingea in poarta, insa ea o fost oprita pe linia portii de un jucator advers. Si cum ratarile se razbuna in fotbal , cei care au inscris au fost cei din Baia, 1-2. Chiar daca au facut cateva schimbari, echipa noastra nu a mai reusit sa inscrie, meciul inchidu-se cu infrangere pentru echipa noastra :( . Dupa aceasta etapa, echipa noastra a coborat de pe pozitia a doua pana pe pozitia a 4 fiind intrecuta la puncte de Granitul Babadag si Eolica Baia, lider fiind tot Arrubium Macin.

Etapa umatoare se va desfasura sambata 21 noiembrie chiar daca in programul initial era programata duminica.

17 comentarii:

  1. am si eu nevoie de o info dc ma poti ajuta...am creat un blog dar nu ilpot vedea pe motoarele de cautare (google). ma poti ajuta??merci

    RăspundețiȘtergere
  2. 0-3 la casimcea,gainarilor.hai unirea!noroc cu arbitru ca altfel va bateam

    RăspundețiȘtergere
  3. 1-3 :)) si bine ca ne ai anuntat de ce ganduri aveati....returul se joaca la noi ...va asteptam

    RăspundețiȘtergere
  4. Bafta ptr duminik la meci q noi ( Somova ) la juniori...:X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  5. gainarilor,sa fie clar,ati umblat cu falsuri.3-0 pt unirea.de batut v-am fi batut la fotbal,nu la ce te gandeai tu...ca numai la batai va e gandul,educatilor.ce o sa faceti in retur?o sa o luati iar pe coaja!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe unde mai sunteti fratilor ca v-ati ascuns cu totii dupa meciul de sambata nici pe mess nu mai sunteti nici pe nicaieri !!! Lasa-ti magariile la o parte ca va faceti de ras :))

    RăspundețiȘtergere
  7. nu e frumos cum vorbesti. s-ar putea sa ne intalnim si nu se stie. cat despre magarii, ar trebui sa o lasi mai moale, nu cred ca sunteti voi (cei de la Unirea C.) in stare sa ne judecati pe noi, sau poate ai uitat ca si voi ati facut magarii si ati pierdut puncte :)) atunci nu sa luat nimeni de voi, asa ca mai bine abtinete

    RăspundețiȘtergere
  8. kokos21, poate nu o sa prindeti o zi buna si cine stie, facem vreo surpriza, ca Unirea ;) :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. si daca o sa ne intalnim ce se va intampla?cred ca ati avut un tratament de bun simt la casimcea,nu v-a deranjat nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  10. nu mai dati cronica meciului cu unirea casimcea sau va este rusine pt frauda de acolo?

    RăspundețiȘtergere
  11. o sa incerc sa scriu weekendul asta, nu am "dat" nimic pt ca nu am fost la meci si nu stiu ce as putea sa pun. am sa intreb si eu si dupa am sa scriu ceva ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. lipovanschy,iar ati furat-o?dati-i prima de joc lui gigel tampitel,ca plange!cine a trantit meciul de la kg?

    RăspundețiȘtergere
  13. ce gigel frate....semneaza-te si mai vb

    RăspundețiȘtergere
  14. multe meciuri trebea sa pierdeti daca nu erati cu fluierasii.gigel din aparare care a jucat si la kg...........

    RăspundețiȘtergere
  15. op op op.......granitu campioana de toamna .......

    RăspundețiȘtergere